Warning: include() [function.include]: http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_include=0 in /home/topspellen/domains/topspellen.nl/public_html/helpdesk.php on line 32

Warning: include(http://www.topspellen.nl/adverteren/banner_toplogo.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/topspellen/domains/topspellen.nl/public_html/helpdesk.php on line 32

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.topspellen.nl/adverteren/banner_toplogo.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/topspellen/domains/topspellen.nl/public_html/helpdesk.php on line 32
maak topspellen.nl uw opstartpagina
Sommige spellen op TopSpellen.nl kan ik niet spelen.

Als je een van onze spellen wilt spelen en je krijgt een wit scherm of er is helemaal niets te zien dan kan dat een aantal oorzaken hebben. Het kan zijn dat je een te langzame verbinding hebt zodat het iets langer duurt om onze spellen te laden, sommige spellen zijn namelijk erg groot en hebben veel details dus hiervoor moet je net even iets meer geduld hebben.

Een andere oorzaak zou kunnen zijn dat de juiste software om onze spellen te spelen niet op jou computer staat. Om onze spelletjes te kunnen spelen moet er op jou computer een Flash- en/of Shockwave-plugin geïnstalleerd zijn. Als je deze niet hebt kun je onze spellen niet spelen, in plaats van het spel verschijnt er automatisch een venstertje met de vraag of je deze plugin wilt downloaden. Je moet op ja klikken en de plugin wordt geïnstalleerd. Hieronder staan een aantal programma’s die je nodig hebt om onze spellen te kunnen spelen. Klik op het plaatje om ze te installeren.

   


Ik wil graag het geluid van een spel uitzetten.

Als je op school of op je werk zit te gamen kunnen we ons voorstellen dat je dit graag zonder geluid wilt doen zodat je niet betrapt kan worden door je baas of leraar. Meestal is deze functie te vinden in het menu van het spelletje zelf. Kijk voor de optie geluid of sound of zoek naar het speaker icoontje. Als je dit niet terug kunt vinden in het spelletje kun je ook het geluid van Windows zelf uit of zachter zetten. Dit kan je helemaal rechts onderin doen op de balk naast de klok. Zoek naar het speaker icoontje en klik hier 2 x op. Vervolgens verschijnt er een scherm waarin je het geluid van jou pc kunt regelen.

Is TopSpellen.nl helemaal gratis?

Ja, TopSpellen.nl en alle spellen die je op onze site kunt spelen zijn helemaal gratis. Er zijn ook spellen die gratis zijn maar waar je ook kunt kiezen om betaald te gamen. Dit zijn de casino spellen, de gokkasten spellen en de zigiz/gamerabbit spelletjes. Als je bij deze spellen de optie betaald spelen kiest, kun je leuke (geld) prijzen winnen. De prijzen die je wint staan dan meestal meteen de volgende dag op jou rekening. Je kunt deze spellen natuurlijk ook gratis spelen, die keuze is aan jezelf. As je gratis speelt zijn er natuurlijk geen prijzen te winnen.

Hoe vaak hebben jullie nieuwe spellen?

De medewerkers van TopSpellen.nl zoeken de hele dag het internet af om de nieuwste leukste spellen te zoeken. Als we nieuwe spellen hebben gevonden die door de selectie heen komen plaatsen we deze gelijk op de website. We voegen zeker 3 of 4 nieuwe spellen per week toe en soms zelfs vaker.

TopSpellen staat ingesteld als mijn opstartpagina, hoe kan ik dit verwijderen?

Als je in het topmenu op de button startpagina klikt, dan stelt jou internet browser de site TopSpellen.nl in als startpagina. Iedere keer als je dan het internet aanzet krijg je TopSpellen.nl als eerste pagina te zien. Als je dit niet wilt kun je dit veranderen in je internet explorer. Klik in het dropdown menu op de tekst “extra”. Wanneer je hierop klikt komt er een menu naar beneden. Helemaal onderaan in dit menu zie je de knop de knop “Internetopties” Als je hierop klikt opent er een nieuw venster. Daarna moet je op het tabblad “Algemeen” klikken. Je ziet daar de domeinnaam 'http://www.TopSpellen.nl/' staan in een tekstvak. Verander dit adres in het adres dat je wilt hebben als opstartpagina of type het woord “blank” in als je met een lege pagina wilt opstarten. Daarna klik je op “OK” en je startpagina is aan.

Adverteren op TopSpellen.nl

Als je wilt adverteren op TopSpellen.nl kun je ons het beste even een e-mail sturen met daarin een duidelijke uitleg wat je precies wilt en welke site je wilt promoten via onze site. Klik hier om ons te mailen.

Wat voor een soor site is TopSpellen.nl?

TopSpellen.nl is een online spellen site voor jong en oud waar je geheel gratis online spelletjes kunt spelen. Op de index staan onze spellen gerangschikt op categorieën. Je hoeft de spelletjes niet te downloaden maar je kunt ze gelijk online op onze website spelen. De spellen die je op onze site vindt zijn niet door ons gemaakt maar door spellen programmeurs. Wij zoeken heel het internet af op zoek naar deze spelletjes. Het is ook mogelijk om zelf spellen in te sturen die je gemaakt hebt of gevonden hebt. Ga hiervoor naar het contactformulier en geef ons de link van het spel en we nemen contact met je op.

Heb je op deze pagina geen antwoord op jou vraag kunnen vinden? Klik dan hier om ons een e-mail te sturen.